Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


kacau je keta tu...
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
kacau keta



< Previous
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Wednesday, 2-May-2007 07:13
"Pulau Mutiara"
Uhuk..uhuk...dah berhabuk dan berhama rupanya FP aku ni...mmm...sambungan pulau lagenda tak dpt dteruskan atas sbb tertentu yg tak dpt dielakkan(malas tak mau cakap). Tp...aku sambung ngan pulau gak kali ni...ok..tgk2 la ye...

Baru2 ni aku balik kg kat Kulim...mmg dah plan nak pi Penang masa cuti tu(cuti hari pekerja) konon ada urusan skit...Aku rasa dah lama aku tak pi sana walaupun jarak Kulim ngan Penang tak lah jauh mana pun. Untuk merasa ke'penang'annya...kami memilih naik feri dulu masa pi, balik nanti naik jambatan plak...lagipun tempat yg nak dituju pun dekat2 ngan jeti tu je. Masa sampai jeti,tiba2 je ujan lebat kejap. Peh,tgk lautpun bergelora lain macam. Berdoa je la semoga semua selamat..Bila dah naik feri..ada la sesi fotografi skit atas tu...snap2 apa patut...



Selesai je urusan kami(aku,Ax n kawan aku-Kurien),apalagi..pi makan dulu kat Padang Kota...pekena laksa penang ngn cendoi...layan je makan ngan angin2 sepoi language menjadi agen penyejukan masa tu...Tempat tu tak byk beza..camtu gak la.Tepi2 tu mesti ramai org memancing...Gagak2 berterbangan sana-sini cari makan...tempt beristirehat kapel2 muda atau tua...pelancong pun ada jalan2 situ...macam2 lah...dah ada situ,kami pun tak lepaskan peluang merakam apa yg patut dgn lensa terlampau kami ni...sbb tak byk masa sgt nak lepak penang...lagipun otai Ax ada hal lain,aku pun ada hal lain..kami pun beredar...ni ada sedikit gambar2 yg sempat di'snap'(byk gambar gagak je..hehe)...jumpa lagi di lain hari.







apa2 pun nantikan cerita kat Tree Top Walk plak nanti... 8-)

© Pidgin Technologies Ltd. 2016